Abonnement
Betalingen
De betalingsmethode wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan je betaalmethode eenvoudig wijzigen via het dashboard van je abonnement!

Desktop browser

• Log in op je account.

• Ga naar ⚙️ Instellingen.

• Scroll naar beneden naar 💶 Betaalmethode.

• Selecteer Info.

• Selecteer Betaalwijze verwijderen om de huidige betaalmethode te verwijderen.

• Kies welke betaalmethode je voorkeur heeft (Krediet- en debetkaart of Domiciliëring).

• Selecteer Betaalwijze toevoegen.

• Voer je nieuwe betaalmethode in.

Mobiele browser

• Log in op je account.

• Ga naar ⚙️ Instellingen.

• Tik op het pijltje naast 💶 Betaalmethode om je huidige betaalmethode weer te geven.

• Selecteer Info.

• Selecteer Betaalwijze verwijderen om de huidige betaalmethode te verwijderen.

• Kies welke betaalmethode je voorkeur heeft (Krediet- en debetkaart of Domiciliëring).

• Selecteer Betaalwijze toevoegen.

• Voer je nieuwe betaalmethode in.