Abonnement
Producten
Producten verwijderen of toevoegen aan mijn abonnement
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe producten aan je abonnement toevoegen

Je kan producten aan uw abonnement toevoegen door deze stappen te volgen en door de onderstaande video's te bekijken voor desktop- en mobiele browsers:

• Klik op 🛒 Mijn producten.

• Klik op de knop Producten toevoegen om producten toe te voegen.

• Zoek je gewenste producten en voeg ze toe aan je winkelwagen.

• Ga naar je winkelwagen.

• Selecteer Aan mijn abonnement toevoegen in plaats van een eenmalige bestelling.

• Selecteer De producten toevoegen.

Goed gedaan! Je hebt met succes nieuwe producten aan je Edgard & Cooper abonnement toegevoegd.

Desktopbrowser

Mobiele browser

Producten uit je abonnement verwijderen

Je kan producten uit je abonnement verwijderen door deze stappen te volgen en door de onderstaande video's te bekijken voor desktop- en mobiele browsers:

• Klik op 🛒 Mijn producten.

• Klik op het pictogram 🗑️ prullenbak naast het product of de producten die je wil verwijderen.

• Het product zal verdwijnen.

• Klik op Opslaan om je keuze te bevestigen.

Je hebt het product of de producten met succes uit je Edgard & Cooper abonnement verwijderd.

☝️ Let op: als er nog maar één product in je winkelwagen zit, kun je dat product pas verwijderen als je een nieuw product aan je winkelwagen toevoegt. Je kunt geen winkelwagen hebben met nul producten in je abonnement.

Voeg het (de) nieuwe product(en) toe dat (die) je wilt, en verwijder dan het resterende product dat je niet wilt.

Desktopbrowser