Hoe gebruik je een kortingscode
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kortings- en loyaliteitscodes kunnen alleen worden toegepast op eenmalige bestellingen.

Kortings- en loyaliteitscodes kunnen niet worden toegepast op bestellingen met een abonnement, omdat op alle bestellingen met een abonnement al een automatische korting van 5% wordt toegepast.

Als je een abonnement hebt en een kortingscode wilt gebruiken, moet je een eenmalige bestelling plaatsen. Eenmalige bestellingen kunnen worden geplaatst in combinatie met een abonnement.

Je kunt je abonnement tijdelijk onderbreken en op elk gewenst moment weer activeren via het dashboard van je abonnement.

Waar voer je een kortingscode in?

Desktop browser

• Ga naar je 🛒 winkelwagen.

• Controleer je bestelling en selecteer Eenmalige bestelling.

• Selecteer Afrekenen.

• Op de informatiepagina kan je je kortingscode invoeren en toepassen.

Mobiele browser

• Ga naar je 🛒 winkelwagen.

• Controleer je bestelling en selecteer Eenmalige bestelling.

• Selecteer Afrekenen.

• Op de betaalpagina kan je je kortingscode invoeren en toepassen.

☝️ De betaalpagina verschijnt nadat je de stappen Informatie en Verzending hebt ingevuld.