Technisch
Mijn account
Hoe bewerk ik mijn accountgegevens?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de gegevens van je account op elk moment wijzigen in het dashboard van je account. Volg onderstaande stappen om je naam, wachtwoord, e-mailadres, telefoonnummer, afleveradres of huisdierprofiel te wijzigen.

☝️ Wijzigingen die je aanbrengt in je account hebben geen invloed op de gegevens van bestellingen die je al hebt geplaatst.

Desktopbrowser

• Log hier in op je account.

• Ga naar Mijn profiel.

• Vanaf deze pagina kun je je accountgegevens wijzigen.

Mobiele browser

• Meld je hier aan bij je account.

• Ga naar Mijn profiel.

• Vanaf deze pagina kun je wijzigingen aanbrengen in je accountgegevens.