Technisch
Algemeen
Problemen met toegang tot onze website? Dit is wat je moet doen!
Problemen met toegang tot onze website? Dit is wat je moet doen!
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je problemen ondervindt bij het openen van onze website of bij het voltooien van een aankoop, raden we aan om de volgende stappen te proberen.

Open je internetbrowser en verwijder je cookies

Je moet mogelijk je cookies verwijderen. De meeste internetbrowsers bieden hiervoor de optie via de Tools of Geschiedenis.

Google Chrome

• Open Chrome op uw computer.

• Klik rechtsboven op Meer.

• Klik op Meer hulpprogramma's > Browsegegevens wissen.

• Kies een tijdsperiode. Om alles te wissen, selecteert u Alle tijd.

• Vink de vakjes aan naast Cookies en andere sitegegevens en Afbeeldingen en bestanden in cache.

• Klik op Gegevens wissen.

Apple Safari

• Ga naar Safari > Voorkeuren.

• Klik op het tabblad Privacy.

• Klik op Beheer websitegegevens.

• Selecteer een website die cookies heeft opgeslagen en klik op Verwijder, of klik op Verwijder alles om alle cookies te verwijderen.

• Klik op Gereed.

Mozilla Firefox

• Klik op de Menu-knop en selecteer Opties.

• Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.

• In de sectie Cookies en sitegegevens klik op Gegevens wissen.

• Selecteer Cookies en sitegegevens en Inhoud in cache en klik vervolgens op Wissen.

Microsoft Edge

• Open Microsoft Edge en selecteer Instellingen en meer > Instellingen.

• Selecteer Privacy, zoeken en services.

• Onder Browsegegevens wissen klik op Kies wat u wilt wissen.

• Selecteer Cookies en andere sitegegevens en klik dan op Wissen.

Herstart je internetbrowser

Na het wissen van je cookies, sluit en heropen je je browser voordat je onze site opnieuw bezoekt. Dit zou eventuele resterende problemen moeten oplossen.

Probeer een andere internetbrowser

Voor optimale prestaties raden we aan om browsers zoals Google Chrome, Firefox, Safari of Microsoft Edge te gebruiken in plaats van Internet Explorer.

Zorg ervoor dat je besturingssysteem up-to-date is

Om de compatibiliteit te verbeteren, zorg ervoor dat je besturingssysteem (bijv. Windows, OSX) de nieuwste versie heeft geïnstalleerd.

Neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen

Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons klantenserviceteam. Bij het contact met ons, geef zoveel mogelijk details over het probleem, inclusief screenshots van foutmeldingen, de webbrowser die je gebruikt, en alle stappen die je tot nu toe hebt genomen om het probleem op te lossen.

We zijn hier om te helpen bij het oplossen van eventuele problemen die je ondervindt met onze website.